

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В Европа вече знаят за мурсалския чай, българското вино остава сред любимите покупки
Моделът дава възможност на изследователите да провеждат високотехнологични клинични проучвания за тестване на биологичните ефекти и пропускливостта на лекарства и козметични формулировки
От уникалната маслинова градина до вкусната балканска кухня и модерните еко иновации – всичко тук е създадено с грижа за природата
Българите обърнаха гръб заради високите цени
На 16 септември Созопол ще бъде огласен от български гайди
Експерти по храната обясниха, че съхраняването на тези зеленчуци заедно води до скорошно разваляне
На 16 септември Созопол ще бъде огласен от български гайди
Кампанията ще продължи до 15-ти септември включително
В областта има глад за специалисти, предвид нуждата от обезпечаване на богатата културна програма
Крайморският комплекс предложи приказно място - терасата на ресторант „Фара“, откъдето се отваря магична гледка към залива